Våre tjenester

Vi kan abonnement

Vi hjelper din virksomhet på alle områder rundt din abonnementsforretning. Vi bistår innen hele kjeden med etablering og videreutvikling av abonnementskonsepter/modeller, samt gjennomføring med system-, driftstjenester og kundeservice.

Forretnings-modell

Vi tror på abonnement som forretningsmodell og vi vil være sentrale innenfor forretningsutvikling og gjennomføring i abonnements- og medlemsbaserte virksomheter.

Abonnements-kompetanse

Våre konsulenter har fokus og spisskompetanse på abonnement som forretningsområde og på abonnement- CRM/markedssystemer.
INFO-SYS leverer ressurser med tilpasset kompetanse etter dine behov og etter avtale. Ved behov benyttes ressurser fra samarbeidspartnere.

Rådgivning

Rådgivning ved etablering og videreutvikling av abonnements- /medlemskonsepter.
Kurs/opplæring, organisering, prosjektledelse, ledelse

Vi tilbyr

Vi tilbyr vår bistand til kunder ved behov. Det kan være oppdrag innenfor etablering og videreutvikling av abonnementsmodeller, tekniske løsninger, databasekvalitet, kampanjeaktiviteter, oppsett/design av hjemmesider etc.

Tilgjengelig

Vi er tilgjengelig for å være en samtalepartner for våre kunder, og vi bistår med råd og løsninger. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder til å utvikle seg og lykkes.